دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۰۳

آرشیو دی ماه 1402

آشنایی گام به گام با تجهیزات صنعتی

پمپ وکیوم چیست؟

۶ بازديد
وکیوم یا خلا به معنی فضایی بدون هیچ ذره‌ای از ماده است. با اینکه در فیزیک وقتی صحبت از خلا می‌شود، منظور نبود کامل ماده و خلا مطلق است اما در بسیاری از کاربردها منظور خلا نسبی است چرا که رسیدن به خلا مطلق تقریبا غیر ممکن است. زمانی که فشار داخلی یک حجم از فضا از فشار محیط (اتمسفر) کمتر شود، خلا نسبی ایجاد شده است. جهت ایجاد وکیوم یا خلا در یک فضای مشخص لازم است از وسیله‌ای استفاده شود که در واقع یکی از انواع پمپ است. پمپی که بدین منظور بکار می‌رود پمپ وکیوم یا خلا نام دارد. پمپ وکیوم به عنوان یک پمپ صنعتی در بسیاری از کاربردها از صنایع بسته‌بندی گرفته تا صنایع بزرگ ریخته‌گری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خرید پمپ وکیوم

پمپ وکیوم چیست؟
پمپ وکیوم دستگاهی است که با خارج کردن ذرات هوا یا مولکول‌های گاز یک فضای آب‌بندی‌شده، فشار داخلی آن فضا را کاهش داده و به کمتر از فشار محیط خود می‌رساند و در واقع خلا نسبی ایجاد می‌کند.

گیف نحوه کار پمپ وکیوم

محدوده‌های فشار خلا
می‌دانیم فشار محیط که به فشار اتمسفر معروف است برابر با 1 اتمسفر یا 101325 پاسکال است اما با توجه به ارتفاع از سطح دریا این مقدار ممکن است کم و زیاد شود. برای سیستم‌های خلا فشار عملکردی را نسبت به فشار اتمسفر به چهار دسته کلی زیر تقسیم می‌کنند:

فشار خلا کم: از 1 اتمسفر تا 0.03 اتمسفر ( از 100 کیلوپاسکال تا 3 کیلوپاسکال)
فشار خلا متوسط: از 0.03 اتمسفر تا 6-10 اتمسفر ( از 3 کیلوپاسکال تا 100 میلی پاسکال)
فشار خلا زیاد: از 6-10 اتمسفر تا 12-10 اتمسفر ( از 100 میلی پاسکال تا 0.1 میکرو پاسکال)
فشار خلا خیلی زیاد: از 12-10 اتمسفر تا 15-10 اتمسفر ( از 0.1 میکرو پاسکال تا 0.1 نانو پاسکال)
انواع پمپ وکیوم
بطور کلی پمپ‌های وکیوم دارای 3 نوع زیر است:

پمپ وکیوم رینگ آبی یا آب گردش
پمپ وکیوم رینگ روغنی
پمپ وکیوم خشک
1) پمپ وکیوم رینگ آبی عموما در صنایع سنگین بکار می‌رود و از آب به عنوان سیال خنک‌کن استفاده می‌کند.

2) پمپ وکیوم رینگ روغنی در صنایع متوسط بکار می‌رود و از روغن به عنوان ماده خنک‌کننده استفاده می‌کند.

3) پمپ وکیوم خشک در صنایع کوچکتر و شرایطی که نیاز به دقت بالایی نیست، استفاده می‌شود و روش خنک‌سازی آن توسط هواست.

پمپ وکیوم آبی
پمپ وکیوم آبی جز پمپ دوار جابجایی مثبت است. در این پمپ هوا توسط آب به دام انداخته شده و خلاسازی توسط چرخش پروانه اتفاق می‌افتد. پمپ وکیوم آبی در دو مدل تک پروانه و دو پروانه طراحی می‌شوند که در نوع دو پروانه توانایی بیشتری برای فشارهای خلا را داراست. پمپ‌های وکیوم آبی دارای چند نوع مختلف است، شامل تک مرحله، دو مرحله، کوپلینگ مستقیم، کوپلینگ غیر مستقیم، با آب بند از نوع سیل مکانیکی و با آب‌بند از نوع پکینگ. جهت خرید پمپ وکیوم متحد که از نوع رینگ آبی هستند و استعلام قیمت آن می‌توانید با مشاوران پمپ ما تماس بگیرید.

پمپ وکیوم آبی

کاربردهای پمپ وکیوم آبی
کاربردهای گسترده ای برای پمپ وکیوم آبی وجود دارد که در زیر آورده شده است:

مکش بخارهای سمی، خورنده و خطرناک
در صنایع داروسازی برای بخارزدایی، فرآیند تقطیر، بسته بندی داروها
در صنایع نفت و گاز برای حذف رطوبت در فرآیندهای جداسازی مشتقات نفتی و تخلیه مخازن
در صنایع بسته بندی برای خارج کردن هوا و رطوبت از محفظه های بسته
صنایع کاغذسازی، چاپ، پلاستیک سازی و نساجی
در صنایع غذایی جهت فرآوری مواد غذایی، رطوبت‌زدایی و بخارزدایی بسته‌های مواد غذایی به منظور جلوگیری از فاسدشدن
مزایای پمپ وکیوم آبی
عدم نیاز به روغن برای فرآیند خنک سازی و عدم ایجاد مشکلات مربوط به ورود آلودگی به محفظه
عملکرد بی صدا و آرام
قابلیت خلاسازی و مکش محیط های گازی مختلف
توان مورد نیاز کمتر و مصرف انرژی پایین‌تر
هزینه تعمیر و نگهداری پایین‌تر
توانایی ایجاد خلا نسبی در محیط های مرطوب
پمپ وکیوم روغنی
پمپ وکیوم روغنی نیز یکی دیگر از پمپ‌های وکیوم جابجایی مثبت و از نوع پمپ‌های وکیوم رینگ مایع است با این ویژگی که سیال خنک‌کن آن روغن پمپ وکیوم است. پمپ وکیوم روغنی دارای دقت بالاتری جهت خلاسازی است و برای کاربردهایی که نیاز به فشارهای خیلی پایین و نزدیک صفر است، مناسب می‌باشد. پمپ وکیوم روغنی از برندهای مختلفی را می‌توانید از سایت کالاصنعتی خریداری کنید. یکی از آنها پمپ وکیوم روغنی هامر است که با گارانتی به مشتریان عزیز ارائه می‌شود.

پمپ وکیوم روغنی

کاربردهای پمپ وکیوم روغنی
پمپ وکیوم روغنی کاربردهای مشترکی با نوع آبی دارد و در زیر چند مورد از آنها آورده شده است:

در فرآیندهای انتقال مواد
در فرآیند فیلتراسیون خلا به منظور حذف مایعات از جامدات
در سیستم‌های نشتی یاب جهت تست نشتی
در سیستم‌های تبرید و تهویه مطبوع جهت شارژ و دشارژ مبرد
در فرآیندهای خشک کردن با خلا با حذف رطوبت و هوا
در عملیات حرارتی، شکل‌دهی و ریخته‌گری
سیستم‌های مکش مرکزی در بیمارستان‌ها
مزایای پمپ وکیوم روغنی
دقت بالا
ایجاد خلا با فشارهای بسیار پایین
طول عمر بالا
عملکرد خلاسازی یکنواخت
مناسب برای تخلیه بخار آب
تعمیر و نگهداری آسان
پمپ وکیوم خشک
پمپ وکیوم خشک پمپی بدون سیال است بدین معنی که از آب یا روغن در خنک سازی و فرآیند خلا کردن استفاده نمی کند و بوسیله هوا خنک می‌شود. پمپ وکیوم خشک دقت پایین تری در ایجاد خلا دارد و برای محیط های خیلی خورنده مناسب است. این پمپ دارای انواع مختلفی است، شامل پره دوار، اسکرو، کلاو، دیافراگمی و حلزونی. پمپ وکیوم ایپک دارای چند نوع مختلف است که از نوع خشک آن و در مدل های با ظرفیت حجم های مختلف را می‌توانید از سایت کالا صنعتی خریداری کنید.

پمپ وکیوم خشک

کاربردهای پمپ وکیوم خشک
به دلیل عدم استفاده از روغن و عاری از آلودگی، مناسب برای کاربردهای شیمیایی و دارویی
در سیستم‌های تهویه مطبوع، چیلرها و هواسازها
در صنایع صنایع دستی شیشه ای و بلورسازی
در صنایع بسته بندی مواد غذایی
در انواع دستگاه های آزمایشگاهی و پرینترهای سه بعدی
استریلیزه کردن تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌ها
مزایای پمپ وکیوم خشک
قادر به کارکرد مداوم با بازدهی بالا
تولید صدای ناچیز
عدم ورود هر گونه آلودگی به محفظه آن
نیاز به تعمیر و نگهداری کم
طول عمر بالا
قیمت پمپ وکیوم
همانطور که گفته شد پمپ وکیوم دارای انواع مختلفی است و قیمت پمپ‌های وکیوم متفاوت است و با توجه به اینکه نیاز به خلاسازی تا چه میزان است و چه نوع کاربردی مدنظر است، بابت پمپ وکیوم باید هزینه متفاوتی پرداخت کرد. پارامترهایی که در قیمت پمپ وکیوم موثر می‌باشند شامل نوع پمپ خلا (از لحاظ روغنی، خشک، آبی)، برند، ظرفیت خلاسازی و توان هستند.

قیمت پمپ وکیوم بر اساس نوع
همانطور که در بالا بیان شد، پمپ‌های وکیوم در سه نوع بوده و به ترتیب دقت خلاسازی پمپ وکیوم روغنی بالاترین و بعد آبی و سپس خشک می‌باشد. جهت مقایسه قیمت پمپ وکیوم بر اساس نوع و ساختار، معمولا در یک توان برابر، قیمت پمپ وکیوم خشک پایین تر است و پمپ وکیوم آبی قیمت متوسط تر و سپس قیمت پمپ وکیوم روغنی بالاترین قیمت را دارد.

قیمت پمپ وکیوم بر اساس برند
برندهای مختلفی در طراحی و تولید انواع پمپ خلاء فعالیت می کنند. برندهایی نظیر پمپ وکیوم والو، هامر، ایپک، وسونگ و جویسان از جمله برندهای خارجی و برندهای کیان پارس، متحد، مریک و دزپارت جز شرکت های ایرانی فعال در زمینه تولید پمپ‌های وکیوم می‌باشند. قیمت هر برند پمپ وکیوم با توجه به کیفیت آن و کشور تولیدکننده متفاوت است. با مراجعه به سایت کالاصنعتی می‌توان دو پمپ مشابه از دو برند مختلف را با خصوصیات یکسان از لحاظ قیمتی مقایسه کرد.

قیمت پمپ وکیوم بر اساس فشار
پمپ های وکیوم با توجه به توان و قدرتی که دارند، مقدار مکش یا فشار متفاوتی جهت خلاسازی دارند. میزان فشار مکش پمپ خلاء در قیمت آن موثر است. در یک مدل پمپ خلاء از یک برند، داشتن فشار مکش خلاسازی به معنی داشتن قیمت بیشتر است.

قیمت پمپ وکیوم بر اساس دبی
میزان ظرفیت خلاسازی (دبی) پمپ وکیوم برای همه انواع آنها در قیمت پمپ وکیوم تاثیرگذار است. هر چقدر مقدار ظرفیت خلاسازی بیشتر باشد، قیمت پمپ وکیوم بیشتر می‌شود.

خرید پمپ وکیوم
پارامترهایی که هنگام خرید پمپ وکیوم یا خلا باید مدنظر قرار داد، نوع کاربردی است که از پمپ خلا قرار است استفاده شود. با توجه به اینکه هر نوع از پمپ های وکیوم دقت خلاسازی متفاوتی دارند، نوع آن متناسب با دقت مورد نیاز انتخاب می‌شود. مقدار ظرفیت مکش یا دبی مورد نیاز نیز در هنگام خرید پمپ وکیوم باید توجه شود. برای خرید پمپ وکیوم از مدل های مختلف و از برندهای مختلف می‌توان بصورت اینترنتی اقدام کرد. فروشگاه اینترنتی کالاصنعتی ارائه دهنده انواع پمپ خلا از برندهای مختلف بوده که با ضمانت اصالت کالا و ارسال سریع به دست مشتریان عزیز می رساند.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/134/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%88%D9%85-%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D8%A1

استانداردهای الکتروموتورهای شرکت موتوژن چیست

۵ بازديد
با توجه به اصول نوین صنعت و تولید و آزمایشات استاندارد توانسته گواهی ISO 9001 - 2008 را از سازمان SGS سوییس دریافت کند. شرکت موتوژن در حال حاضر بیشتر از 2 میلیون دینام سه فاز و تک فاز را براساس استانداد های بین المللی ماننده DIN و NEMA و IEC در صنعت و مصارف خانگی، تولید و به بازار های ایران و دیگر کشور ها ارایه میکند. شرکت موتوژن تا سال 1369 به صورت یک شرکت خصوصی به کار خود ادامه میداد اما بعد از این سال به بعد و با گسترده شدن و پیشرفت آن، به یک کمپانی با سهامی عام تبدیل شد و به صورت رسمی به ثبت رسید و هم اکنون در قسمت غربی شهر تبریز واقع شده است.

انواع محصولات موتوژن
الکتروموتور های سه فاز آلومنیوم
الکتروموتور های سه فاز چدن
الکتروموتورهای تک فاز دو خازنه
الکتروموتورهای تک فاز خازن دائم
موتور کولری
پمپ خانگی
الکتروموتور مشعل
الکتروموتور موتوژن سه فاز آلومینیومی
این الکتروموتورها با دو مدل یک دور و دو دور تولید می شوند. الکتروموتور موتوژن تک دور به صورت الکتروموتورهایی با پوسته آلومینیومی که استاندارد های IEC34 را شامل می شود، ارایه میشوند. ویژگی بسیار مهم دیگر این الکتروموتورها که به صورت سه فاز طراحی شده این است که روتورشان به صورت قفس سنجابی است، و با توجه به اینکه دارای فن خنک کننده میباشند میتوان از این الکتروموتورها به صورت دائم استفاده کرد. الکتروموتورهای موتوژن تک دور یک سری ویژگی ها شبیه به مدل دینام دو دور دارند با این تفاوت که با توجه به نوع کاربری ویژه خود تعداد دور تغییر می کند.

الکتروموتور موتوژن سه فاز چدنی
این کمپانی الکتروموتور موتوژن سه فاز را از توان 18.5 کیلووات تا 90 کیلووات و به صورت سفارشی تا 400 کیلووات مطابق با استانداردهای IEC34، روتور قفس سنجابی، درجه حفاظت IP54، کلاس حرارتی F، فرکانس کار 50HZ و ولتاژ نامی 380 جهت انجام کار دائم تولید می کند.

الکتروموتور موتوژن تک فاز
الکتروموتورهای تک فاز موتوژن در دو مدل خازن دائم و دو خازنه تولید می شود. الکتروموتور موتوژن تک فاز مدل خان دائم (CR) را طبق استانداردهای IEC34، روتور قفس سنجابی، درجه حفاظت IP54، جهت انجام کار دائم مناسب میبباشد، کلاس حرارتی F، فرکانس 50HZ و ولتاژ نامی 220 تولید میکند. الکتروموتور موتوژن تک فاز مدل دو خازنه (CR) را طبق استانداردهای IEC34، دارای روتور قفس سنجابی و همینطور درجه حفاظت IP54 مناسب جهت انجام کار دائم ، کلاس حرارتی F، فرکانس کار 50 HZ و ولتاژ نامی 220 ارایه میشود.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/562/%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%DA%98%D9%86

5 دلیل سوختن پمپ کفکش

۵ بازديد
پمپ کفکش یکی از اجزای مهم سیستم تهویه مطبوع و گرمایش و سرمایش در ساختمان‌ها است که برای جابجایی آب یا سایر مایعات به کار می‌رود. با این حال، به دلایل مختلفی این پمپ ممکن است دچار خرابی شود که به شکل های مختلفی خود را نشان می دهد که یکی از آنها سوختن پمپ است. سوختن پمپ کفکش می تواند علل مختلفی داشته باشد. در این مقاله پنج علت سوختن پمپ کفکش که در واقع مهم ترین علل آن است، ذکر خواهد شد. در مقاله ای دیگر نحوه تعویض روغن پمپ کفکش نیز توضیح داده شده است که به نوعی خود از عوامل نگهداری از پمپ کفکش و جلوگیری از خرابی آن است.

دلایل سوختن پمپ کفکش چیست؟
خرابی پمپ کفکش می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

خشک کار کردن پمپ کفکش
اعمال بار اضافی به پمپ کفکش
ورود آب به قسمت الکتروموتور
گرفتگی پمپ
تغییر سایز لوله خروجی پمپ کفکش
در ادامه از مقاله به بررسی این عوامل و راه جلوگیری از سوختن پمپ کفکش می پردازیم.

خشک کار کردن پمپ کفکش
بطور کلی کار کردن پمپ های آب در صورتی که آب وجود نداشته باشد و به اصطلاح پمپ خشک کار کند باعث آسیب زدن به پمپ می شود و پمپ کفکش نیز که نوعی پمپ مستغرق در آب است و جهت پمپاژ حتما باید در آب قرار داشته باشد، از این قاعده مستثنی نیست. وجود آب در فرآیند پمپاژ آب، خود عامل خنک کردن پمپ می شود و در صوت خشک کار کردن پمپ کفکش انرژی موتور تبدیل به گرما شده و می تواند باعث سوختن و خرابی آب بندها، ذوب شدن عایق و روکش سیم های الکتروموتور و در نهایت سوختن موتور پمپ کفکش شود.

حل مشکل خشک کار کردن پمپ کف کش
جهت جلوگیری از خشک کار کردن پمپ کفکش باید توجه کرد که آب حتما وارد پمپ شود. به منظور اطمینان از ورود آب به محفظه پمپ کفکش می توان از وسیله الکتریکی به نام فلوتر استفاده کرد. پمپ های کفکش در دو مدل فلوتردار و بدون فلوتر وجود دارند. زمانی که سطح آب از سطح پمپ پایین تر بیاید، فلوتر متصل به پمپ کفکش به صورت اتومات پمپ را خاموش می کند و تا زمانی که سطح آب به حد معینی برسد و از سطح پمپ کفکش بالاتر رود، دستور روشن شدن پمپ کفکش فعال می شود. برای رفع مشکل فوق خرید فلوتر صابونی استریم پیشنهاد می شود.

فلوتر صابونی

اعمال بار اضافی به پمپ کفکش
بار اضافی می تواند به دو صورت به پمپ کفکش وارد شود؛ یکی استفاده از پمپ در هد بالاتر و دیگری پمپاژ سیال با چگالی بالا که میتوانید باعث سوختگی پمب کفکش باشد.

استفاده از پمپ کفکش در هدهای بالاتر
در پمپ یکی از اصطلاحات که بسیار اهمیت دارد هد پمپ است که دارای یک هد ماکزیمم می باشد که بر روی پلاک آن نیز درج شده است. در صورت استفاده از پمپ کفکش برای مصارفی با هد بیشتر و پمپاژ آب به ارتفاع بالاتر از مقدار تعیین شده توسط شرکت سازنده، به پمپ بار اضافی وارد می شود و این فشار افزون باعث گرم شدن بیش از حد موتور و در نهایت سوخت پمپ کفکش می شود.

پمپاژ سیال با چگالی زیاد
پمپ کفکش به منظور جابجایی آب و سیالاتی با خواص مشابه آب و تمیز استفاده می شود و در صورت پمپاژ سیالات با ویسکوزیته بالا توسط پمپ کفکش بر روی پروفیل پروانه فشار زیادی اعمال می شود که منجر به کشیدن جریان آمپر بیشتر از حد شده و همانند مورد قبلی باعث گرم شدن موتور و در انتها سوختن پمپ کفکش را در پی دارد.

جلوگیری از اعمال بار اضافی به پمپ
دلایل وارد شدن بار اضافی به پمپ کفکش بیان شد. تنها راه جلوگیری از اعمال بار اضافی به پمپ کفکش این است که از پمپ مورد استفاده، در شرایط کارکردی که شرکت سازنده آن ذکر کرده بکار گرفته شود؛ به عبارت دیگر برای کاربردهایی که در ارتفاع مشخصی لازم است پمپاژ صورت گیرد حتما از پمپ کفکشی با مشخصه هد برابر یا بالاتر استفاده شود. همچنین از پمپ کفکش فقط جهت پمپاژ سیال با چگالی برابر یا کمتر از مقداری که بر روی پلاک پمپ ذکر شده استفاده شود.
ورود آب به قسمت الکتروموتور
ورود آب به قسمت سیم پیچ های الکتروموتور پمپ کفکش باعث اتصال سیم ها به یکدیگر شده و سوختن آن را در پی دارد. ورود آب به داخل محفظه الکتروموتور به دلیل خرابی آب بند پمپ کفکش اتفاق می افتد. همچنین از آنجایی که پمپ کفکش جز پمپ غرق شده در آب است بنابراین وجود هر گونه روزنه ای روی پوسته خارجی الکتروموتور یا خرابی آب بندهای پمپ می تواند باعث آب خوردن سیم پیچ ها و سوختن پمپ کفکش شود.

رفع مشکل ورود آب به الکتروموتور
علی رغم اینکه قسمت بالای پمپ کفکش که الکتروموتور در آن قسمت قرار گرفته و الکتروموتور بطور کامل توسط پوسته پمپ پوشیده شده است و آب بند شده است اما با اینحال در صورت خرابی آب بند و یا وجود روزنه ای در قسمت بدنه الکتروموتور، آب وارد سیم پیچ های آن شده و امکان سوختن پمپ را در پی دارد. به همین منظور اگر مشکل از خرابی آب بند است بایستی آن را تعویض کرد و اگر مشکل از سوراخی بدنه است حفره ایجاد شده را به گونه ای (پرکردن با چسب های آب بندی یا جوشکاری) برطرف کرد.

گرفتگی پمپ
دیگر عامل سوختن پمپ کفکش گرفتگی محفظه پمپ و عدم چرخش مناسب پروانه ها و فشار به پمپ است. گرفتگی می تواند ناشی از وجود ناخالصی ها و ذرات جامد در آب باشد. همچنین گرفتگی می تواند در ورودی یا خروجی پمپ نیز اتفاق بیوفتد که در نتیجه گرفتگی، جریان برق زیادی کشیده شده و گرم شدن الکتروموتور و سوخته شدن پمپ را سبب می شود.

رفع گرفتگی در مسیر پمپ کف کش
برای رفع هر نوع گرفتگی در مسیر پمپ کفکش چه در قسمت ورودی و خروجی و چه در داخل محفظه بایستی هر چه زودتر مسیر جریان سیال را از وجود رسوبات و گرفتگی ها برطرف کرد. وجود رسوبات و ذرات جامد در محفظه پمپ علاوه بر اینکه می تواند باعث سوختن پمپ کفکش شود، به مرور زمان باعث ساییدگی پره های پروانه می شود و کاهش قطر پروانه را سبب می شود. این اتفاق باعث کاهش میزان آبدهی پمپ نیز می شود.

تغییر سایز لوله خروجی پمپ کفکش
تغییر اندازه قطر خروجی پمپ کفکش باعث اعمال فشار به الکتروموتور شده و کشیدن جریان بیش از حد را در پی داشته که در نتیجه آن گرم شدن موتور در طول زمان منجر به سوختن پمپ می شود.

جلوگیری از فشار و داغ شدن الکتروموتور
جهت جلوگیری از وارد شدن فشار به الکتروموتور و داغ شدن بیش از حد آن به علت عدم استفاده صحیح از قطر خروجی، لازم است تا از خروجی با سایزی که دقیقا بر روی پلاک پمپ کفکش ذکر شده استفاده شود.

جمع بندی

با آشنایی بیشتر با ساختار انواع پمپ ها مانند پمپ کفکش و بررسی عوامل ایجاد خرابی پمپ ها میتوانید از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.در این مقاله به عوامل خرابی پمپ کفکش از منظر سوختن آن پرداخته شد. مهم ترین علت سوختن پمپ کفکش خشک کار کردن آن است که درباره آن توضیحات کاملی ارائه شد. جهت اطلاع بیشتر درباره عوامل سوختن پمپ کفکش و مشاوره رایگان درباره خرید پمپ کفکش می توانید با کارشناسان خبره کالاصنعتی در تماس باشید.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%85%D9%BE/1866/5-%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D9%85%D9%BE-%DA%A9%D9%81%DA%A9%D8%B4

بهترین گیربکس MVF

۳ بازديد
گیربکس MVF سهند در دو مدل پایه دار یا نرمال و فلنچ دار تولید و وارد بازار شده است. گیربکس پایه دار را گیربکس MVF نرمال سهند ؛ و گیربکس فلنج دار را گیربکس MVF/FC سهند گویند که در زیر به صورت اجمالی هر کدام توضیح داده شده است. گیربکس MVF نرمال با توجه به اینکه به طور مستقیم با الکتروموتور کوپل می شود، بسیار پر کاربرد است. برای مشاوره خرید گیربکس MVF نرمال سهند با کارشناسان فروش در تماس باشید.

بهترین گیربکس MVF نرمال ایرانی چه مارکی است؟
گیربکس MVF نرمال سهند یکی از بهترین مارک های گیربکس ایرانی است که امروزه مورد توجه بسیاری از صنعتگران ایرانی است. گیربکس MVF نرمال یکی از انواع گیربکس صنعتی پر مصرف است که سر جلوی آن با الکتروموتور به صورت مستقیم کوپل شده و سر دیگر آن هالو شافت است.

بیشتر بخوانید: خرید گیربکس MVF شاکرین
گیربکس MVF نرمال سهند با چه سایزهایی تولید میشود؟
گیربکس MVF نرمال سهند از سایز 49 تا سایز 250 تولید میشود.

گیربکس MVF نرمال سهند سایز 49
گیربکس MVF نرمال سهند سایز 62
گیربکس MVF نرمال سهند سایز 86
گیربکس MVF نرمال سهند سایز 110
گیربکس MVF نرمال سهند سایز 130
گیربکس MVF نرمال سهند سایز 150
گیربکس MVF نرمال سهند سایز 185
گیربکس MVF نرمال سهند سایز 210
گیربکس MVF نرمال سهند سایز 250
از جمله سایز های گیربکس سهند است.

بیشتر بخوانید: خرید گیربکس شریف
لیست قیمت گیربکس MVF نرمال سهند را از کجا میتوانم دانلود کنم؟
برای دانلود لیست قیمت گیربکس MVF نرمال سهند و مشاوره برای خرید گیربکس MVF نرمال سهند با کارشناسان فروش در تماس باشید. گیربکس MVF/FC سهند به عنوان یک برند معتبر برای تولید انواع گیربکس صنعتی به شمار می رود. لیست قیمت گیربکس MVF/FC سهند و قیمت گیربکس صنعتی با متخصصین ما در تماس باشید.

گیربکس MVF FC سهند با چه سایز هایی تولید می شود؟
گیربکس MVF FC سهند سایز 49
گیربکس MVF FC سهند سایز 62
گیربکس MVF FC سهند سایز 86
گیربکس MVF FC سهند سایز 110
گیربکس MVF FC سهند سایز 130
گیربکس MVF FC سهند سایز 150
گیربکس MVF FC سهند سایز 185
گیربکس MVF FC سهند سایز 210
گیربکس MVF FC سهند سایز 250
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/173/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B3%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-sahand/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-mvf-%D9%86%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D9%87%D9%86%D8%AF

سیرکولاتور گراندفوس

۴ بازديد
پمپ‌ها در سیستم‌های باز به منظور پمپاژ سیال، افزایش فشار و انتقال آب استفاده می‌شوند. در سیستم‌های بسته مانند سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی یا به‌طور کلی تاسیسات، نیاز است تا در آن‌ها سیال به گردش درآید و یک سیکل را کامل طی کند؛ این به جریان انداختن آب در سیکل‌های گرمایش و سرمایش توسط پمپ سیرکولاتور انجام می‌شود. دو نوع کلی سیرکولاتور خطی و زمینی داریم که باتوجه به کاربرد آن‌ها در تاسیسات مکانیکی ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری و همچنین در ابعاد بزرگ صنعتی کاربرد دارند؛ به‌دلیل استفاده گسترده این نوع پمپ، آشنایی و شناخت کافی، کیفیت و نوع پمپ سیرکولاتور برای انتخاب نهایی می‌تواند دارای اهمیت باشد. اگر می‌خواهید بهترین خرید پمپ سیرکولاتور را باتوجه به نوع کاربرد و استفاده آن انتخاب کنید، اما نمی‌دانید کدام گزینه بهتر است، در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

7 برند برتر پمپ سیرکولاتور
برندهای مختلفی وجود دارند که در تهیه و ساخت پمپ سیرکولاتور، به‌عنوان برند برتر شناخته می‌شود؛ پمپ سیرکولاتور ساخته شده توسط یک یک از این برندها ویژگی‌ها و قابلیت‌های متفاوتی دارد که در ادامه بررسی آن‌ها می‌پردازیم. برای آگاهی از آخرین قیمت پمپ آب کشاورزی با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

پمپ سیرکولاتور لئو (Leo)
پمپ سیرکولاتور گراندفوس (Grundfos)
پمپ سیرکولاتور IMP اسلوونی
پمپ سیرکولاتور سمنان انرژی
پمپ سیرکولاتور آکوا استرانگ (Aquastrong)
پمپ سیرکولاتور ابارا (Ebara)
پمپ سیرکولاتور ویلو (Wilo)
پمپ سیرکولاتور لئو
لئو یک شرکت چینی است که به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین سازندگان پمپ در دنیا محسوب می‌شود و از بهترین سازندگان پمپ سیرکولاتور است. پمپ‌های این کمپانی در دو نوع LRP و LPP تولید می‌شوند که پمپ سیرکولاتور لئو سری LRP از نوع پکیجی و سه سرعته و پمپ سیرکولاتور لئو سری LPP از نوع خطی و عمودی است. کالاصنعتی پمپ سری LRP را با گارانتی ۱۲ ماهه و پمپ سری LPP را با گارانتی ۲۴ ماهه به شما ارائه می‌دهد.

مزایای پمپ سیرکولاتور لئو
دارای صدا کم
راندمان بالا و بهینه
مصرف انرژی پایین
دارای تنوع در سایز و مدل و توان
قابلیت کارکرد در دمای بالا
دارای نصب آسان
دارای هزینه نگهداری و تعمیرات کم
کاربرد پمپ سیرکولاتور LEO
گردش آب در سیستم شست و شوی صنعتی
چرخش آب در جکوزی
گردش آب داغ در سیستم‌های حرارت مرکزی
جهت گردش آب پکیج
چرخش آب شوفاژ
جهت سیرکولاتور استخر
جهت استفاده در سیستم تهویه مطبوع

پمپ سیرکولاتور گراندفوس

شرکت گراندفوس یکی از برندهای پمپ سیرکولاتور است که در کشور دانمارک فعالیت می‌کند؛از نوع پکیجی در سه مدل UPS، آلفا و مگنا تولید می‌شود. سری UPS این پمپ‌های به‌دلیل یکپارچه بودن موتور و قسمت پمپ، مکانیکال سیلی ندارد که باعث می‌شود نشتی نداشته باشد.

مزایای پمپ سیرکولاتور GRUNDFOS

  • دارای صدا کم
  • قابلیت کارکرد در دمای بالا
  • دارای هزینه نگهداری و تعمیرات کم
  • راندمان بالا و بهینه
  • دارای تنوع در سایز و مدل و توان
  • مصرف انرژی پایین
  • دارای نصب آسان

کاربرد پمپ سیرکولاتور گراندفوس

  • گردش آب داغ در سیستم‌های حرارت مرکزی
  • گردش آب شوفاژ
  • گردش آب در سیستم شست و شوی صنعتی
  • جهت سیرکولاتور استخر
  • جهت گردش آب پکیج
  • جهت استفاده در سیستم تهویه مطبوع
  • گردش آب در جکوزی
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%85%D9%BE/1911/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1

سرویس های روزانه و هفتگی الکتروموتور

۳ بازديد

وجود گرد و خاک و رطوبت هوا باعث می‌شود که قسمت‌ های داخلی و خارجی الکتروموتور پس از مدتی کار کردن ، جرم بگیرند . جرم‌ هایی که در قسمت‌ های مختلف الکتروموتورها ایجاد می‌شود باعث خشک شدن یاتاقان‌ ها می‌شود و در نتیجه موتور خوب خنک نمی شود، لذا برای کاهش خرابی های احتمالی الکتروموتور، سرویس‌ هایی برای تمیز کردن و روغن‌ کاری الکتروموتورها منظور می‌ کنند که انجام به‌ موقع آن‌ها باعث افزایش طول عمر مفید موتور می‌شود.

در سرویس‌های روزانه، ابتدا باید بدنه خارجی الکتروموتور را بازدید کرد، آنگاه قبل از راه‌اندازی، با حرکت دادن فن ها از سلامت آنها اطمینان حاصل کنید سپس قسمت های خارجی الکتروموتور را بررسی کنید و پوسته را تمیز کنید.

همچنین پس از راه‌اندازی مقدار جریان و ولتاژ را کنترل کنید و در صورت مشاهده هر نوع عیب، بلافاصله الکتروموتور را خاموش کرده و درصدد رفع عیب برآیید. در سرویس‌ های هفتگی ضمن بازدید قسمت‌های خارجی، باید یاتاقان‌ ، بوش‌ و بلبرینگ را نیز بازدید کرد و در صورت گشادی بیش‌ از حد بوش‌ ها یا مشاهده سروصدا در بلبرینگ‌ ها، آن‌ها را تعویض کرده و روغن‌کاری کنید.

منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/35/%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AD%D8%B8%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D8%B4%D8%B3%D8%AA%D8%B4%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1

پمپ سانترفیوژی فشار قوی سری WKL آبروان

۴ بازديد
با توجه به ضعف پمپ‌های حلزونی گریز از مرکز اتا آبروان (ETA) در فراهم آوردن هدهای زیاد (بیشتر از 10 بار یا 100 متر)، پمپ‌های فشار قوی WKL به بازار معرفی شده‌اند. پمپ‌های فشار قوی WKL در دسته پمپ‌های افقی طبقاتی زیر مجموعه پمپ‌های گریز از مرکز (سانتریفوژ) قرار می‌گیرند. در شکل بعد پمپ فشار قوی سه طبقه در حالت نمای کلی و نمای برش خورده نشان داده شده است. برای دریافت مشخصات فنی و قیمت پمپ آب کشاورزی با کارشناسان فروش در تماس باشید.

پمپ وکائل آبروان

قطعات پمپ سانترفیوژی فشار قوی سری WKL آبروان
یک پمپ گریز از مرکز فشار قوی WKL شرکت آبروان شامل چندین قطعه اصلی و فرعی شامل محفظه رانش، محفظه مکش، پروانه، طبقه، دیفیوزر طبقه، دیفیوزر انتهایی، پایه یاتاقان سمت موتور، پایه یاتاقان سمت پمپ، محور فولادی، بلبرینگ، رولبرینگ، درپوش یاتاقان سمت موتور، درپوش یاتاقان سمت پمپ، عینکی، خنک‌کن، بوش محور، بوش فاصله، بوش طبقه، رینگ سایشی، واشر تخت، واشر درپوش یاتاقان سمت موتور، واشر درپوش یاتاقان سمت پمپ، خار تخت، پیچ سرشش گوش، پیچ دو سر، مهره، خار فنری، مهره سر محور، بست طبقات، اورینگ، رینگ آب پخش کن و رینگ تنظیم یاتاقان است.

محصولات پیشنهادی: قیمت پمپ اتا ETA آبروان
محصولات مشابه و کاربرد پمپ سانترفیوژی فشار قوی سری WKL آبروان
علاوه بر محصولات وارداتی، در حال حاضر شرکت‌های نظیر پمپ آبروان، پمپ سازی پمپیران و سهند پمپ تبریز پمپ‌های گریز از مرکز افقی طبقاتی را براساس استاندارهای بین المللی و داخلی تولید می‌کنند. لازم به ذکر است در حالت استاندارد کارخانه جنس پروانه و پوسته پمپ WKL آبروان از چدن است. براساس سفارشات خاص، مجموعه کالا صنعتی می‌تواند پمپ‌ها را با جنس استیل 316، برنج و برنز در اختیار مشتریان محترم قرار دهد.

پمپ‌های فشار قوی به صورت پمپ تک هستند که ابتدا براساس کاربرد (هد (ارتفاع)، آبدهی و دهانه خروجی)، پمپ و الکتروموتور کوپل شده به آن انتخاب می‌شود. مجموعه کالا صنعتی علاوه بر تامین پمپ افقی طبقاتی WKL آبروان، الکتروموتور و فرآیند شاسی و کوپلینگ را انجام می‌دهد و محصولی کامل را در اختیار مشتریان محترم قرار می‌دهد. پمپ‌های گریز از مرکز آبروان سری WKL کاربردهای مختلفی دارد که می‌توان به پمپاژ و انتقال آب در شهرها، پمپاژ و انتقال آب‌ در مصارف صنعتی، بوستر پمپ‌ های ساختمانی و آتشنشانی، آبیاری بارانی (قطره‌ای)، انتقال آب کندانس شده و تامین آب سرد و گرم اشاره کرد.

مشخصات کلی پمپ‌های WKL فشار قوی آبروان
قطر خروجی پمپ گریز از مرکز WKL : 32 تا 200 میلیمتر (1 و ¼ اینچ تا 8 اینچ)
ظرفیت آبدهی پمپ گریز از مرکز WKL : 2 تا 950 متر مکعب در ساعت (حدود 34 لیتر بر دقیقه تا 16.5000 لیتر بر دقیقه)
هد آبدهی (ارتفاع): تا 310 متر
درجه حرارت سیالات در حضور نوار گرافیت: 10- تا 110 درجه سانتی‌گراد
درجه حرارت سیالات در حضور سیل مکانیکی: 10- تا 140 درجه سانتی‌گراد
جنس محور: St 60-2
جنس پروانه و محفظه: GG – 25 چدن
محصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی پمپ روغن داغ آبروان
همپوشانی پمپ‌های فشار قوی
در دو شکل بعد نمودار همپوشانی پمپ‌های فشار قوی WKL براساس دور الکتروموتور 1450 دور و 2900 دور نشان داده شده است.

نمودار همپوشانی پمپ‌های فشار قوی آبروان WKL برای دور موتور 1450 دور
نمودار پمپ های WKL 1450 دور

نمودار همپوشانی پمپ‌های فشار قوی آبروان WKL برای دور موتور 2900 دور


معیارهای انتخاب پمپ وکائل (WKL) آبروان
در انتخاب پمپ فشار قوی WKL موارد متعددی نقش دارند:

قطر دهانه خروجی (رانش برحسب mm یا inch)
قطر دهانه ورودی (مکش برحسب mm یا inch)
وزن پمپ بر حسب kg
دور الکتروموتور بر جسب rpm
قطر پروانه پمپ بر حسب mm
ظرفیت آبدهی در نقطه راندمان برحسب m3/hr
ارتفاع آبدهی در نقطه راندمان برحسب m
قدرت الکتروموتور برحسب اسب بخار یا کیلووات
حداکثر جریان الکتروموتور بر حسب آمپر A
پمپ فشار قوی سایز 32 (WKL 32)
در حالت استفاده از الکتروموتور 1450 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 17 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 0.34 تا 5.5 اسب است. همچنین در حالت استفاده از الکتروموتور 2900 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 10 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 2 تا 25 اسب است.

محصولات پیشنهادی: قیمت پمپ WKL پمپیران
پمپ فشار قوی سایز 40 (WKL 40)
در حالت استفاده از الکتروموتور 1450 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 16 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 0.75 تا 15 اسب است. همچنین در حالت استفاده از الکتروموتور 2900 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 7 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 5.5 تا 40 اسب است.

پمپ فشار قوی سایز 50 (WKL 50)
در حالت استفاده از الکتروموتور 1450 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 14 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 1.5 تا 15 اسب است. همچنین در حالت استفاده از الکتروموتور 2900 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 7 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 5.5 تا 50 اسب است.

پمپ فشار قوی سایز 65 (WKL 65)
در حالت استفاده از الکتروموتور 1450 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 11 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 3 تا 25 اسب است. همچنین در حالت استفاده از الکتروموتور 2900 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 5 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 10 تا 75 اسب است.

پمپ فشار قوی سایز 80 (WKL 80)
در حالت استفاده از الکتروموتور 1450 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 10 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 7.5 تا 60 اسب است. همچنین در حالت استفاده از الکتروموتور 2900 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 7 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 25 تا 150 اسب است.

پمپ فشار قوی سایز 100 (WKL 100)
در حالت استفاده از الکتروموتور 1450 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 8 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 20 تا 150 اسب است.

پمپ فشار قوی سایز 125 (WKL 125)
در حالت استفاده از الکتروموتور 1450 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 6 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 50 تا 270 اسب است.

پمپ فشار قوی سایز 150 (WKL 150)
در حالت استفاده از الکتروموتور 1450 دور بر دقیقه از 1 طبقه تا 6 طبقه وجود دارد. برحسب تعداد طبقات توان مورد نیاز برای این پمپ از 100 تا 474 اسب است.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/901/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%81%DB%8C%D9%88%DA%98%DB%8C-%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-wkl-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86

الکتروموتور زیمنس

۴ بازديد
الکتروموتور زیمنس از نظر قابلیت اطمینان، استحکام، طراحی، کارایی و عملکرد بی رقیب بوده و در بسیاری از کاربردهای صنعتی استفاده می‌شوند. در بازار ایران از موتورهای ولتاژ پایین زیمنس استفاده می‌شود؛ این موتورها در 4 سری زیر تولید و عرضه می‌شوند که در ادامه با آن‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

الکتروموتور زیمنس SIMOTICS GP برای کاربردهای عمومی
الکتروموتور زیمنس SIMOTICS SD برای کاربردهای نسبتاً سنگین و شرایط سخت
الکتروموتور زیمنس SIMOTICS XP برای کاربردهای ضد انفجار
الکتروموتور زیمنس SIMOTICS DP برای کاربردهای خاص صنعتی
انواع الکتروموتور زیمنس
انواع الکتروموتور زیمنس با نام تجاری SIMOTICS تولید شده و شامل موتور سه فاز و تکفاز استاندارد (ولتاژ پایین)، موتورهای ولتاژ بالا، موتورهای کنترل حرکتی، موتورهای DC و الکتروگیربکس می‌شوند. بیشترین تقاضا در بازار ایران مربوط به الکتروموتورهای ولتاژ پایین زیمنس می‌شود که مطابق با استانداردهای EN ، ISO9001، IEC و … تولید می‌شوند. در ادامه به معرفی مدل‌های مختلف موتورهای ولتاژ پایین زیمنس می‌پردازیم.

الکتروموتور زیمنس دریایی
الکتروموتور زیمنس ضد انفجار
الکتروموتور زیمنس اسلیپ رینگ
الکتروموتور زیمنس تخلیه دود
الکتروموتور زیمنس دالان دار
الکتروموتور زیمنس ترمزدار
الکتروگیربکس زیمنس
الکتروموتور زیمنس از نوع ترانسفورماتور دار
الکتروموتور زیمنس سه فاز
الکتروموتور زیمنس تک فاز
الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP
الکتروموتور زیمنس سری gp

الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP، برای کاربردهای عمومی و با پوسته آلومینیومی طراحی شده اند؛ این موتورها استاندارد حفاظتی IP55 داشته و مقاومت بالایی در برابر گرد و غبار و پاشش قطرات آب دارند. بزرگترین مزایای این موتورها، کیفیت بالا، درجه حفاظتی IP55 و ... است؛ همچنین طراحی منحصر به فرد این موتورها، نصب آن‌ها را بسیار راحت و کم‌هزینه نموده است. از موتورهای زیمنس سری GP در صنایع سیمان، شیمیایی، نفت و گاز، خمیر و کاغذ استفاده می شود. برخی از مشخصات موتور زیمنس SIMOTICS GP در جدول زیر آمده است

الکتروموتور ضدانفجار زیمنس سری SIMOTICS XP برای کار در محیط‌های انفجاری طراحی شده است. الکتروموتورهای ضدانفجار زیمنس موتور، قابلیت کار کردن با جریان برق مستقیم و اینورتر را داشته و حداکثر ایمنی و کارایی را ارائه می دهند. از جمله مزایای این موتورها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • همگی موتورهای ضدانفجار زیمنس از حداقل کلاس بهره وری IE3 برخوردارند؛ علاوه‌‌براین موتورهای 250 کیلووات، Ex Ec و Ex tb/tc از کلاس بهره وری IE4 نیز برخوردارند. به طور کلی موتورهای سری SIMOTICS XP بالاترین راندمان را ارائه می دهند.
  • طراحی ساده و کاربردی: این موتورها، نیاز تمامی صنایع را برآورده نموده و در عین حال طراحی قطعات آن ها تا حد امکان ساده شده است.
  • هماهنگ با انواع اینورتر
  • بهینه شده برای کاربردهای صنعتی گروه گازهای IIC (شامل هیدروژن)
  • عملکرد روان در محدوده دمایی منفی 20 تا مثبت 40 درجه سانتی گراد
  • بیشترین محافظت و مقاومت؛ این موتورها دارای استاندارد حفاظتی IP55 تا IP66 هستند؛ علاوه بر این استاندارد حفاظت در برابر خوردگی و پوشش رسانا برای بارهای الکترواستاتیک بالا را نیز دارند.

منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/93/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B2%DB%8C%D9%85%D9%86%D8%B3-siemens
.

پمپ جتی با مکش بالا Leo - لیو AJDm

۳ بازديد
کالا صنعتی بهترین سایت برای دریافت مشاوره رایگان برای خرید کالای صنعتی می باشد. در کالا صنعتی کاتالوگ پمپ جتی با مکش بالا Leo - لیو (AJDm) و لیست قیمت جدید و به روز پمپ جتی با مکش بالا Leo - لیو (AJDm) را می توانید دریافت نمایید. برای دریافت مشخصات فنی و خرید پمپ آب کشاورزی با کارشناسان فروش در تماس باشید.
پمپ جتی لیو LEO با مکش بالا کجاها کاربرد دارد؟
پمپ جتی با مکش بالا لیو LEO همانند پمپ سانتریفیوژ بشقابی معمولی و پمپ های سانتریفیوژ دو پروانه لیو در انتقال آب تمیز یا سایر مایعاتی که خواص فیزیکی و شیمیایی آنها مشابه آب باشد، کاربرد دارد. این پمپ ها در تامین آب آشامیدنی، سیستم های بارانی اتوماتیک و سیستم های تهویه مطبوع کوچک نیز مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین امکان بهره گیری از پمپ های جتی لیو در تجهیزات مختلف صنعتی نیز وجود دارد.

بخش های مختلف تشکیل دهنده پمپ جتی لیو کدامند؟
در پمپ جتی لیو همانند پمپ سانترفیوژ بشقابی لیو حداکثر میزان مکش 40 متر و حداکثر دمای مایع نیز 40 درجه سانتی گراد می باشد. جنس پروانه آن استینلس استیل و شفت آن AISI 304 می باشد. در پمپ های جتی لیو بدنه و واسطه پمپ از یک جنس و هر دو از چدن ضد زنگی که این خاصیت آنها طی فرآیند خاصی پدید آمده است، می باشد..

موتور در پمپ جتی با مکش بالا چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
موتور در پمپ های جتی لیو دارای تحمل حداکثر دمای 40 درجه برای محیط می باشد، در موتور های تک فاز محافظ عایق حرارتی وجود دارد، سیم پیچی موتور با سیم مسی صورت گرفته، دارای کلاس عایق حرارتی F و کلاس حفاظت محیطی IPX4 می باشد. نوع یاتاقان استفاده شده در موتور پمپ های جتی با مکش بالا C&U می باشد.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/186/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D9%84%D8%A6%D9%88-leo/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%88-leo/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%AC%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%DA%A9%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-leo-%D9%84%DB%8C%D9%88-ajdm

موتوژن چیست؟ آشنایی با برند موتوژن

۳ بازديد
یکی از با آوازه ترین شرکت ها در خاورمیانه شرکت موتوژن تبریز است که زمینه فعالیت این شرکت در تولید الکتروموتور و همچنین طراحی است. شرکت موتوژن تبریز فعالیت خودش را در چیزی حدود 45 سال پیش شروع کرد. در ابتدا این شرکت تحت عنوان گلد الکتریک اغاز به کار کرد ولی در سال 1354 به موتوژن تغییر نام پیدا کرد. الکتروموتور موتوژن با پشتوانه 40 ساله خودش همراه با پرسنل با تجربه و متخصص و توانایی های تولیدی خود می تواند از انواع الکتروموتور سه فاز، الکتروموتور تک فاز و الکتروموتورهای خاصی جهت مصارف مختلف صنعتی و خانگی با توجه به نیاز مشتری طراحی و تولید کند،

استانداردهای الکتروموتورهای شرکت موتوژن چیست

با توجه به اصول نوین صنعت و تولید و آزمایشات استاندارد توانسته گواهی ISO 9001 - 2008 را از سازمان SGS سوییس دریافت کند. شرکت موتوژن در حال حاضر بیشتر از 2 میلیون دینام سه فاز و تک فاز را براساس استانداد های بین المللی ماننده DIN و NEMA و IEC در صنعت و مصارف خانگی، تولید و به بازار های ایران و دیگر کشور ها ارایه میکند. شرکت موتوژن تا سال 1369 به صورت یک شرکت خصوصی به کار خود ادامه میداد اما بعد از این سال به بعد و با گسترده شدن و پیشرفت آن، به یک کمپانی با سهامی عام تبدیل شد و به صورت رسمی به ثبت رسید و هم اکنون در قسمت غربی شهر تبریز واقع شده است.

انواع محصولات موتوژن

  • الکتروموتور های سه فاز آلومنیوم
  • الکتروموتور های سه فاز چدن
  • الکتروموتورهای تک فاز دو خازنه
  • الکتروموتورهای تک فاز خازن دائم
  • موتور کولری
  • پمپ خانگی
  • الکتروموتور مشعل

ویژگی های الکتروموتور های شرکت موتورژن 

  1. دارا بودن انواع گوناگون هستند که می توانند هر گونه نیاز شما را به الکتروموتور را این شرکت تامین نماید.
  2. دارای کیفیت ساخت بالایی هستند.
  3. به راحتی راه اندازی می شوند.
  4. با توجه به اینکه تولید داخل هستند از لحاظ اقتصادی نسبت به سایر الکتروموتور های خارجی موجود در بازار به صرفه تر هستند.
  5. به صورت دائم کار هستند.
  6. راندمان بالا
  7. پروژه هایی که به دور و  گشتاور یکنواخت نیاز دارند، الکتروموتور های موتوژن مناسبه این پروژها است.
  8. دارا بودن استانداردهای بین المللی همانند DIN و NEMA و IEC

پوسته دینام موتوژن ارتباط با سایز فریم دارد به صورتی که اگر سایز فریم کمتر از 160 باشد پوسته آلومینیومی است و برای سایز های بیشتر از پوسته چدنی است، در نتیجه پوسته های الکتروموتور موتوژن معمولا از جنس آلومینیوم و چدنی است. اگر طبق شرایط کاری تعیین شده از الکتروموتور موتوژن استفاده بشود، سرویس کردن آن طبق برنامه، عملکرد آن به ندرت با مشکل مواجه میشود اما در صورتی که احتیاج به تعمیر پیدا کرد با توجه به علاقه مندی به این محصول و تیراژ تولید آن، قطعات و تجهیزات مورد نیازبه راحتی پیدا میشود و تعمیرکاران توانمندی برای آن وجود دارند. 

موتوژن دارای واحد تحقیق و توسعه است که با هدف تامین احتیاج صنعتگران، با کمک و همکاری دانشگاه های برتر درحال فعالیت مستمر است و تمام تلاش خودش را بر کیفیت و توسعه آنها قرار داده است. در همین ارتباط مجهز به ازمایشگاه های الکترونیک، مترولوژی و کالیبراسیون، متالوژی و نویز و ارتعاشات با استفاده از تجهیزات پیشرفته و به روز به صورت مستمر درحال توسعه محصولات و ارزیابی خطوط تولید است.
منبع: 

https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/562/%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%DA%98%D9%86